Προκυρήξεις σεμιναρίων - εργαστηρίων

PDF | Εκτύπωση | E-mail

Θερινό σχολείο του ΚΠΕ Παρανεστίου

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΠΕ Παρανεστίου Πέμπτη, 24 Μάιος 2018 08:38

Στις 29 Ιουνίου- 1 Ιουλίου 2018 το ΚΠΕ Παρανεστίου  θα πραγματοποιήσει θερινό σχολείο Φυσικής Διαβίωσης με τίτλο

"Περιβαλλοντική Εκπαίδευση μέσα από Ελεύθερη Φυσική Διαβίωση".

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 30 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των νομών εμβέλειας του ΚΠΕ Παρανεστίου και θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του καταρράκτη της Αγ. Βαρβάρας στο Παρανέστι. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα αίτησης μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου όπως και τη φόρμα αίτησης θα βρείτε στην Πρόσκληση που επισυνάπτεται.

Attachments:
Download this file (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.doc)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.doc[ ]1181 Kb
   

PDF | Εκτύπωση | E-mail

Σεμινάριο Εθνικού Θεματικού Δικτύου του ΚΠΕ Παρανεστίου

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΠΕ Παρανεστίου Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 10:23

Στις 22-24 Ιουνίου 2018 το ΚΠΕ Παρανεστίου σε συνεργασία με το ΚΠΕ Καρπενησίου θα πραγματοποιήσει σεμινάριο Υπαίθριας Διαβίωσης στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε 80 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πανελλαδικά και οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα αίτησης μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου. Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου όπως και τη φόρμα αίτησης θα βρείτε στην Πρόσκληση Σεμιναρίου που επισυνάπτεται.

   

PDF | Εκτύπωση | E-mail

Πρόγραμμα και συμμετέχοντες σεμιναρίου 8-10 Δεκεμβρίου

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 18:17 Συντάχθηκε απο τον/την ΚΠΕ Παρανεστίου Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 08:40

Παρακάτω ακολουθούν συνημμένα η κατάσταση συμμετεχόντων και το προγραμμα του σεμιναρίου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 8-10 Δεκεμβρίου στο Παρανέστι με τίτλο "Πράσινα πεδία εργασίας στο αστικό περιβάλλον".

Παρακαλούνται οι τακτικοί συμμετέχοντες να επικυρώσουν την συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου έτσι ώστε να καλυφθούν οι τυχόν κενές θέσεις απο τον πίνακα των αναπληρωματικών.

Σύντομα θα αναρτηθούν και οδηγίες για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.

   

PDF | Εκτύπωση | E-mail

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς 8-10 Δεκεμβρίου με τίτλο "Πράσινα πεδία εργασίας σε αστικό περιβάλλον"

Συντάχθηκε απο τον/την ΚΠΕ Παρανεστίου Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 10:58

Το ΚΠΕ Παρανεστίου στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του  Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»  με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα διοργανώσει σεμινάριο - εργαστήριο με θέμα:« Πράσινα πεδία εργασίας στο αστικό περιβάλλον»

Το σεμινάριο-εργαστήριο θα υλοποιηθεί, από Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 μέχρι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 14:30.Θα συμμετέχουν 50 εκπαιδευτικοί   Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νομών εμβέλειας του ΚΠΕ Παρανεστίου.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να στείλουν αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της βαθμίδας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν. Στις Διευθύνσεις που δεν υπάρχουν Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων, οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών να σταλούν απευθείας στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν. Οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων ή οι Διευθύνσεις, παρακαλούνται να στείλουν τα ονόματα των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών (κύριων και αναπληρωματικών) με διαβιβαστικό, υπογεγραμμένο από το Διευθυντή   Εκπαίδευσης καθώς και τις αιτήσεις τους, στο ΚΠΕ Παρανεστίου με email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017.

Το ΚΠΕ Παρανεστίου θα καλύψει:

  •             τη διαμονή στον οικισμό φιλοξενίας του ΚΠΕ στην περιοχή Μεσοχωρίου
  •             ένα γεύμα
  •             ένα δεκατιανό
  •             μπουφέ καφέ στα διαλείμματα
  •             υλικά εργαστηρίων

Τα έξοδα μετακίνησης των εκπαιδευτικών θα επιβαρύνουν τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς και όχι το ΚΠΕ Παρανεστίου ή την υπηρεσία τους.

Επισυνάπτεται η φόρμα αίτησης, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και το ακριβές πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Attachments:
Download this file (Φόρμα αίτησης.docx)Φόρμα αίτησης.docx[ ]444 Kb
   

Σελίδα 1 από 11

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

aaa

/

2012 | kpeparanestiou.gr  Κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη toastedweb.gr