Υλικό δικτύου

PDF | Εκτύπωση | E-mail

Εκπαιδευτικό υλικό δικτύου

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2013 10:46 Συντάχθηκε απο τον/την ΚΠΕ Παρανεστίου Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2012 09:31

 Πολλές ιδέες για περιβαλλοντικές δράσεις κατά τη διάρκεια μιας υπαίθριας διαβίωσης υπάρχουν στο βιβλίο του ΚΠΕ Παρανεστίου "Παίζουμε, χορεύουμε και τραγουδάμε για το περιβάλλον" - το βιβλίο είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά και μπορείτε να το βρείτε στην μπάρα ΚΠΕ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ . Όσες σχολικές μονάδες συμμετέχουν στο δίκτυο και ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το βιβλίο ταχυδρομικά , μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΠΕ Παρανεστίου στο 2524021005.

 Επίσης, αναμένεται η έκδοση έντυπου υλικού - βιβλίου απο το ΚΠΕ Παρανεστίου σχετικό με το Θεματικό Δίκτυο "Υπαίθρια διαβίωση και Περιβαλλοντική εκπαίδευση".

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ότι υλικό χρησιμοποιήθηκε και δόθηκε στους συναδέλφους που συμμετείχαν στο σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου "Υπαίθρια Ζωή και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" που πραγματοποίησε το ΚΠΕ Παρανεστίου στις 23 - 25 Νοεμβρίου 2012, όπως και στο φετινό σεμινάριο στις 22-24 Νοεμβρίου 2013.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις καρτέλες ερμηνείας πανίδας-χλωρίδας όπως και τα φύλλα εργασίας που χρησιμοποιούνται στη δράση "Εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό μονοπάτι" από το ΚΠΕ Παρανεστίου, αφού η διάσχιση ενός περιβαλλοντικού μονοπατιού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας υπαίθριας διαβίωσης.

Επίσης στη μπάρα "Σχολεία στο Δίκτυο", μπορείτε να βρείτε ιδέες απο δουλειές που έχουνε ήδη γίνει απο συναδέλφους που τρέχουν το πρόγραμμα στα σχολεία τους.

Attachments:
Download this file (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ 2014.ppt)ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ 2014.ppt[ ]5303 Kb
Download this file (πρώτες βοήθειες.ppt)πρώτες βοήθειες.ppt[της Καλέντζιου Ασημίνας]6614 Kb
Download this file (φυλλο 5η 6η 1.docx)φύλλο εργασίας για το περιβαλλοντικό μονοπάτι[ ]139 Kb
Download this file (φύλλο εργασίας 1.doc)φύλλο εργασίας 1.doc[ηχοϊστορία]146 Kb
Download this file (φύλλο εργασίας 2.doc)φύλλο εργασίας 2.doc[ο κατάλογος του ανιχνευτή]146 Kb
Download this file (φύλλο εργασίας 3.doc)φύλλο εργασίας 3.doc[πως οργανώνω ένα περιβαλλοντικό μονοπάτι]181 Kb

Περισσότερα...

 

EPEDBM GR inedivim egxrwmo

/

2012 | kpeparanestiou.gr  Κατασκευή ιστοσελίδων θεσσαλονίκη toastedweb.gr